Cnkrt2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam, estağfurullah ne kusuru Allah razı olsun dostlar sağolsun hocam.

Hocam burada 2022 başından beri icra, borç, geçim sıkıntısı çokça şey yaşadım. Icra borcum içinde burada hizmet sunup gelir elde etmeye çalıştığımda destek olanlar olmuştu. Ki bahsettiğim mezar parası konusunda aciliyetim için konu açmayı düşünmüyordum bile. Insanlar yanlış anlayacak, dilenci gibi görüneceğim, insanların duygularını sömürüyorum sanacaklar diye. Ta ki bir konu içerisinde sitemkâr bir mesaj yazmamla birkac arkadaşın konu ac demesi üzerine hâlen niyetim yoktu konu açmaya, benim korktuğum şey önceki mesajımda belirttiğim hususlar suistimalci, yattığı yerden para kazanmaya çalışan biri gibi görünmek. Ancak bundan korkmadan burada bu durumu suistimal eden çok fazla kişi var. Nasıl korkmuyorlar, nasıl bu kadar rahatlar anlayamıyorum. Diyecek çok şey var hocam ancak konunuzu daha fazla işgal etmek istemiyorum.

Çok güzel bir konuya değindiğiniz için teşekkür ederim.
Estağfurullah hocam işgal ne demek.

Ben İstanbulda 2 restoran sahibiydim. Pandemi sayesinde 2 restoranımı da kaybettim. Şuan nur topu gibi 438 K borcum var. Öde öde bitmiyor diyorlar ya hani heh tam da o türden bir borç bendeki .
Allah dağına göre kar veriyor. Bir şekilde düze çıkacağız. Güzel günler göreceğiz. Bizim sınavımız da bu yönde oluyor hocam. Yılmadan usanmadan çalışmaya devam ediyoruz. Elimiz ayağımız tuttuğu sürece, nefes almaya devam ettiğimiz sürece bu bu şekilde olmaya devam edecek. Çok şükür ki kendimizi geliştirmişiz bir aile terbiyesi almışız ve neyin doğru neyin yanlış olduğuna kanaat getirebiliyoruz. Siz de bu sıkıntılı süreçlerden başarıyla ayağa kalkmışsınız. Şükredecek çok şeyiniz var inanın. En önemlisi burada size destek olan size değer veren insanların olduğunu bilmek bile başlı başına bir güzellik.

14 yıllık istanbul maceramı 2020 senesinde bitirdim. Hiç bir arkadaşım kalmadı batınca beni burada tanıyan eden de yok . kendi halimde katkı sağlamaya çalışan sıradan bir insanım . Benim de kafa dağıtma şeklim insanlara yardımcı olmaya çalışmak. Maddi olarak çok iyi durumda olmasam da benden kötü halde birini gördüğümde tüm imkanlarımı sonuna kadar zorlar yardımcı olurum. Benim için en önemli nokta da bu zaten.

Aslında benim bu başlığı açış amacım yeni arkadaşlara yol göstermekti. Şimdi içerikleri okuyarak kendilerine hayat dersi de çıkarabilirler. Neyi ne niyetle okudukları çok önemli. Ders çıkarmak isteyen buyursun gelsin.