tahsinyaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Hocam,

Öncelikle gecikmiş bir taziye mesajı olacak bu lütfen kusuruma bakma. Başınız sağ olsun, allah sizlere sabır ve sağlık versin.

"İsteyen insan bir şekilde kazanıyormuş" un kelime karşılığı niteliğinde mesajın için ayrıca çok teşekkür ederim. Anlatmaya çalıştığım konu da tam olarak bu aslında. Türkiye'nin en büyük platformunda olduklarının farkına varsınlar. Bir şey talep etmenin bir şey istemenin onlarca yolu olduğunu bilsinler ve kendileri için en doğru yöntem ne ise o şekilde konu açsınlar. Görecekler ki burası diğer platformlar gibi değil. Burada gerçekten ihtiyacı olanlar kol kanat geren çok kişi gördüm. İsim isim saymak istemiyorum bu gönlü güzel insanları. Her zaman onlar için de en iyisini dilerim. Ben bu arkadaşlarımı gördükçe inanın çok mutlu oluyorum.
Merhabalar hocam, estağfurullah ne kusuru Allah razı olsun dostlar sağolsun hocam.

Hocam burada 2022 başından beri icra, borç, geçim sıkıntısı çokça şey yaşadım. Icra borcum içinde burada hizmet sunup gelir elde etmeye çalıştığımda destek olanlar olmuştu. Ki bahsettiğim mezar parası konusunda aciliyetim için konu açmayı düşünmüyordum bile. Insanlar yanlış anlayacak, dilenci gibi görüneceğim, insanların duygularını sömürüyorum sanacaklar diye. Ta ki bir konu içerisinde sitemkâr bir mesaj yazmamla birkac arkadaşın konu ac demesi üzerine hâlen niyetim yoktu konu açmaya, benim korktuğum şey önceki mesajımda belirttiğim hususlar suistimalci, yattığı yerden para kazanmaya çalışan biri gibi görünmek. Ancak bundan korkmadan burada bu durumu suistimal eden çok fazla kişi var. Nasıl korkmuyorlar, nasıl bu kadar rahatlar anlayamıyorum. Diyecek çok şey var hocam ancak konunuzu daha fazla işgal etmek istemiyorum.

Çok güzel bir konuya değindiğiniz için teşekkür ederim.