Cnkrt2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçtiğimiz temmuz ayında babamın mezarını yaptırdım. Yaptırmadan evvel 2k kadar eksiğim mevcuttu ve bulabilmek için çırpınıyordum. R10da yapabileceğim elimden gelen hizmetleri sıralayarak 5-6 günde 1.5k elde ettim mezarı yaptırmaya gittiğimde 500 TL eksiğim vardı, mezarcı hakkında kötü birşey söylemek istemiyorum sonuçta yaparken parasını alacağını baştan belirtmişti ve o esnada 500 TL için çok zor durumda kaldım hatta 1 ay eve dönemedim babamın mezarı köyde olduğu için. Uzatıyorum konuyu ancak ben R10 ve değerli R10 üyeleri sayesinde o 1.5k TL parayı elde edememiş olsaydım babamın mezarını yaptıramayacaktım. Konu sahibi hocamızın dediği gibi yapabildiğiniz şeyleri sıralarsanız az buçuk kendinizden bahsederseniz R10da güzel insanlar çok fazla var. Yeter ki bu güzel insanların iyi niyetini suistimal etmeyin. Elimdeki kırık nedeniyle çalışamadığımı bilen onlarca kişi var ve en ufak bir ticarette ilk bana geliyor sırf destek olabilmek için. Siz iyi niyeti suistimal etmedikçe ve yalan iş yapmadıkça R10'nun değerli üyeleri size destek her zaman verir. Birgün inşallah bende destek veren tarafta olacağım yeter ki suistimal etmeyin, yattığınız yerden para kazanmaya çalışmayın, insanların duygularını sömürmeyin.
Merhabalar Hocam,

Öncelikle gecikmiş bir taziye mesajı olacak bu lütfen kusuruma bakma. Başınız sağ olsun, allah sizlere sabır ve sağlık versin.

"İsteyen insan bir şekilde kazanıyormuş" un kelime karşılığı niteliğinde mesajın için ayrıca çok teşekkür ederim. Anlatmaya çalıştığım konu da tam olarak bu aslında. Türkiye'nin en büyük platformunda olduklarının farkına varsınlar. Bir şey talep etmenin bir şey istemenin onlarca yolu olduğunu bilsinler ve kendileri için en doğru yöntem ne ise o şekilde konu açsınlar. Görecekler ki burası diğer platformlar gibi değil. Burada gerçekten ihtiyacı olanlar kol kanat geren çok kişi gördüm. İsim isim saymak istemiyorum bu gönlü güzel insanları. Her zaman onlar için de en iyisini dilerim. Ben bu arkadaşlarımı gördükçe inanın çok mutlu oluyorum.