Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oturup mesai harcadım ve alttaki şekilde bir mesaj yazdım. Onun öncesinde benzer bir mantıkla direk konu açtım. Ama pek yararı olmuyor. Google a yazıp öğrenilecek şeyleri buraya soruyorlar. İnsanların bu kadar okumaktan araştırmaktan uzak olması canımı sıkmaya başladı.

Şu bip bip diyen mavi kuşu yakalamaya çalışan çakal var ya. Onun bazı bölümlerinde "***** için tuzak nasıl kurulur kitabı" gibi bir şey okuyup amacına ulaşıyor gibi oluyor.

O şeklinde bir şey yazacağım en sonunda. E-book kervanına katılıp, her böyle konu açana milyoner olma garantili diye satarım artık

https://www.r10.net/sorum-var/350233...post1084238812
Dostum açmış olduğunuz konuyu okudum ve şiir gibi yazmışsınız gerçekten. Bir forum sitesinde altın kurallar diye başlık atsanız olur. Kaleminize sağlık gerçekten çok beğenerek okudum.

Ben bu platformu kar amacı gütmeden, tamamen bilgi paylaşımı olarak kullanıyorum. Çok nadir de olsa ihtiyacımız olan noktalar oluşuyor. 6 yıllık üyelikte 4 trade var kardeşim sen neyin kelimesini yapıyorsun diyecekler illaki olacaktır içlerinde. Ben bu platform üzerinden ticaret döndürmek gibi bir niyet içinde olsaydım trade puanına takla attırırdım heralde.

Gerçi hocam sormadan edemeyeceğim. Nedir bu e-book furyası ?
Sistem tarafında giriş seviyesi ile başlayacaklar için bir kitap yazsam tutar mı ? gerçekten çok merak ettiğim bir konu. Bu konuyu bana özelden cevaplarsan çok sevinirim.