dijitalkaptan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adını hatırlamıyorum bir YouTuber R10 dan zamanında nasıl paralar kazandığını anlatan video çekti , eski bir video fakat çok izleyeni oldu oluyor ,
Ayrıca bu tarz kişi ve kişiler sadece burada değil özellikle kripto sohbet forumlarında dilenci gibiler burası yine iyi yanı ,

Fakat her ikisini de geçelim Zeeee kuşağı, çalışmadan kazanmak

Hocam inanın neredeyse tek vakit geçirdiğim platform burası. ve herkese bir nebze de olsa yardımcı olmak adına elimden geleni yapıyorum. Hiç bir maddi beklenti altına girmeden bildiğim alanlarda destek olmaya çalışıyorum.
Ben Türkiye'nin en büyük spor giyim mağazalarından birinde Sistem uzmanı olarak görev yapıyorum. Türkiye'nin bir çok şehrinde mağazalarımız var. İşe ihtiyacı olan arkadaşları yönlendirmeye çalışıyorum fakat hiç oralı olmuyorlar bile.

Bugün bir kardeşimiz yazmış bana, iş konusunda yardımcı olurmusun diye. Oturdum emek verdim, uzunca bir yazı ile konuyu özetledim. Cevap yok
Benim yaşım 36 oldu artık. Çalışmadan kazanılamayacağını öğreneli çok oldu çok acı tecrübeler kazandım bu konuda
Çalışmadan kazanmaya çalışmak isteyen varsa buyursun gelsin denesin. Sonra çalışmadığı her gün için başını taşlara duvarlara vuracaklar haberleri yok .

Üzülmekten başka bir şey gelmiyor elimden.