Öncelikle hemen durumu açıklayayım. Bebeğimin masrafları sandığımdan fazla tutmaya başladı ve elimi rahatlatmak açısından 13 aylık sitemi satmayı planlıyorum fakat ne kadar eder açıkçası bilmiyorum.

Site adresi: Özel mesaj olarak iletebilirim.
Sitenin aylık getirisi: Adsense tarafından henüz PIN kodum iletilmedi fakat içerisinde 421,00 TL bakiye bulunuyor.
Sitenin açılış tarihi: Aralık 2021 tarihinde açtım fakat Ocak 2022 tarihinden itibaren içerik üretmeye başladım.
DA / PA Değerleri: DA 11 / PA 42
Kategori / sitenin içeriği:
Günlük hit sayısı: Ortalama 2.500-3.000 gösterim alıyor, buna bağlı olarak 150-200 tıklama alıyor.
Ziyaretçi kaynağı: Ağırlıklı olarak Google.
Domainin yaşı: 13 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Her şey dahil olarak satmayı planlıyorum.
Hosting dahil mi?: Hayır.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Bilindiği kadarıyla yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bilindiği kadarıyla yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Zaten Wordpress tabanlı bir site ve tema dahil olarak vereceğim.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Temanın son kullanma tarihi yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok.
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Bu siteyi hobi amaçlı açtım. Oyun incelemeleri, oyun tavsiyeleri, donanım incelemeleri ve donanım tavsiyeleri üzerine bir site. İçerisinde bulunan bütün içerikleri kendim yazdım. Hiçbir şekilde yapay zekaya hatta başka bir yazara yazdırmadım. Buradan birkaç kez backlink paketleri satın aldım fakat satan arkadaşlardan birisi +18 sitelerden de yönlendirme yaptığı için yaklaşık 1.200 backlinki sildirdim. Temayı yine R10 üzerinden satın aldım. Adsense için reklam düzeni konusunda dün R10 üzerinden yine destek aldım. Yukarıdaki açıklamada da belirttiğim üzere bir fiyat biçemiyorum çünkü ilk kez yapacağım. Sadece bebeğimin ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilmek açısından satmayı düşünüyorum. Bu arada bunlara ek olarak Instagram, Twitter ve Facebook hesaplarını da teslim edeceğim. Fakat Twitter ve Facebook çok aktif değil ama Instagram üzerinden her gün paylaşım yapılıyor. Alıcı isterse tasarım şablonlarını da kendisine verebilirim.

Umarım konuyu da doğru yere açmışımdır.