Merhaba arkadaşlar,
Ben biraz dert yanmak için yapıyorum bu paylaşımı.
R10 net ailesine yeni katılan arkadaşlar sorum sizlere, çok sağlam bir yerden tüyo mu aldınız R10 gir üye ol işe ihtiyacım var diye başlık aç yardımcı olan çıkar diye ?
Arkadaşlar yanlış anlamayın dilenci değilim. Ücreti mukabilinde işlerinize talibim. Espiri ile karışık bu ve buna benzer paylaşımlar gittikçe artıyor.
Bu tarz başlıkları ve paylaşımları çok sık görür olduk. Arkadaşlar acil paraya ihtiyacım var. iş varsa yaparım vs."
Kısaca kendinizi tanıtmak çok mu zor ?
Kimsiniz ? Ne yaparsınız ? Referanslarınız var mı ? kimse zahmet edip de kendini tanıtmadan iş istiyorlar. iyi hoş güzel tamam elimizden gelen ne varsa yardımcı olmaya çalışalım. Bundan büyük bir mutluluk duyarım o konunun çok başka bir yanı.
İşi isteyen sensin , paraya ihtiyacı olan sensin.
Seni tanımak için neler yaptığını öğrenmek için ben mi soru soracağım sana güzel kardeşim. Oturacağız sen evinde ben şirketimde (remote) şekilde çay kahve eşliğinde seni mi tanımaya çalışacağız.
Gel tertemiz tanıt kendini , çalışmalarından örnekler paylaş, hiç referans çalışman yoksa güzelce anlat yeteneklerini. Burada o kadar güzel insanlar var ki muhakkak sana buradan ekmek çıkar. En azından ben kendi adıma konuşayım, benim bir faydam dokunacaksa elimden bir şey geliyorsa seve seve yardımcı olmak için çaba gösteririm. Fakat olayın bir ama boyutu var işte. Ben/biz sizin için bu çabayı gösteririken siz neden kendiniz için hiç çaba göstermiyorsunuz ? Siz kendiniz için çaba göstermeden neden biz senin için çaba gösterelim ?
Ben bu forum üzerinde ne insanlar gördüm, birine toplu iğne başı kadar fayda sağlayabilmek adına yaptıklarını gördüm, inanın o kadar güzel insanlar var ki bu R10 ailesi içinde tahmin bile edemezsiniz. İstemesini bilen herkese yardım elini uzattık/uzatıyoruz/uzatmaya devam edeceğiz. Yeter ki istemesini bilin.
Neyse ben bu konu hakkında çok doluyum arkadaşlar. İstemeden haddimi aştıysam, kalp kırdıysam, yanlış söz ettiysem affınızı isterim.
Herkese iyi forumlar, bol kazançlar dilerim.