Haydar Bingol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bir kaç gun c# denedim fena değil

Dün 2 saat phyton denedim çok daha basit anlaşılır gibi yani hemen hemen aynı fakat daha basit daha az kod yazmak gerekiyor aradığım kadarıyla ama yine de ilerde en çok işime yarayacak şeyi secmek istiyorum 1 sene sıkı sıkı çalışmayı düşünüyorum

Hedefiniz ve amacınıza göre değişkenlik gösterir hocam,

Benim tavsiyem C# ile başlamanız. Kodlama mantığını ve algoritma yapısını daha kolay ve sağlıklı öğrenirsiniz.
Bir dilde algoritma mantığını öğrendikten sonra diğer dilleri öğrenmeniz daha kolay olacaktır. Biz Pascal ile başlayıp visual basic ile devam ettik.
Daha sonra bir eğitim kurumundan yazılım uzmanlığı eğitimi aldım. C# ve ASP.NET benim sevdiğim bir dildir. Tavsiye ederim.
C# ile masaüstü uygulamalar geliştirebilirsiniz. Aynı şekilde ASP.NET ile web tabanlı uygulamalar geliştirebilirsiniz, Unity 3D ile C# programlama dilini kullanarak oyun geliştirebilirsiniz vs. vs.
Pyhton tarafına hiç girmedim inanın. o yüzden çok sağlıklı bir şekilde kesinlikle bu dil ile başlamalısınız demem doğru olmayacaktır.
Her dilin kendine göre bir kolaylığı ve + değerler kattığı üstünlüğü oluyor. Gördüğüm kadarıyla Pyhton kodlaması çok daha kolay bir dil. Neler yapılır. Hangi platformlar için Pyhton kullanılır inanın bir yorum yapamıyorum şuan.

Yeni hevesim Java React. şuanda React üzerine çalışıyorum kendimi geliştirmeye zaman ayırıyorum.

Burada önemli olan nokta siz hangi alanda yürümek istiyorsunuz.