eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ptt ye kocaman kahve makinesi verdim 56 lira tuttu kutulu hemde.ptt den gönderin .ptt den göndermesini isteyin. geçen burada veterinerin biri çekiliş yaptı kargo ücreti biz ödeyecektik.gönderdiği 4 ürünün toplam fiyatı 50 lira.kargo geldi 80 liraya yakın. şimdi o ürünü çekilişle hediyemi etmiş oldu yoksa kargo ücretiyle çıkarmışmı oldu. birde petshop yolladı kendide değil. sen kargo firmasıyla anlaşsana madem bu işi yapıyorsun.bu olay geçen sene gerçekleşti birde yeni zamlı tarifede değil.

ben ikinci el alışveriş sitelerinde birşey satarken kargo ücretini bile net yazıyorum ptt ile şu kadar diyorum .şeffaflık adına
PTT ile iş yapılmaz. Eleman sayıları yetersiz. Büyük şehirlerde bile paketler ortalama 1 hafta sürünüyor.
PTT ancak bireysel keyfe keder gönderiler içindir. Ticari iş yaparak ptt kullananlar müşteri kaybeder.
Yılbaşından önce PTT den ürün sipariş verdim. 48 saatte şehrime geldi. Kapıma gelmesi 6 gün sürdü. Küçük mektup gibi gönderiler hızlı ama hala paket gönderimi ptt de çok yavaş.