Merhaba arkadaşlar diyeceksiniz ki "Sorum var" kategorisinde neden böyle bir başlık mevcut.
Sebebi şu: Neden r10 daki arkadaşlarımız bir pahalılığı belirtip konu açtığı zaman, piyasadaki pahalılığı belirttiği zaman doğru bir söz ile alım gücümüzün düştüğünü anlattığı zaman "bazı arkadaşlar" zihinsel engelli gibi davranıyor saçma yorumlarda bulunuyor ?
Konuyu takipte kalın birazdan aklı sağlığı yerinde olup ama bu konuda "zihinsel engelli" gibi yorum yapmaya başlayacak bir çok kişiyi görebilirsiniz.
Yahu ölüyoruz acımızdan ölüyor ölüyor. Senin işin paran babadan anadan kalan zenginliğin olabilir. Dön bir bak arkada. Çıkarlarını particiliğini siyasetini bir kenarı bırak Vicdanını eline al da dön bir arkana bak.
3+1 eve yakmadığım halde gelmiş 2k doğalgaz faturası ödeyememişim 1 ay geçti gazımı kestiler dondum ertesi gün ödedim 150 tl ye yakın gaz açma kapama bedeli 15 gün geçmedi diğer fatura yine aynı.
Ananın babanın evinde oturup zenginlik parasını yiyerek alnından ter akmadan gelip konuya burnunu sokma. Afrika'da insanlar acından ölüyor demiyorum dön ülkene bak nefes alabilen yok artık. Elinizi vicdanınıza "koyun" da şu saçma düşüncelerinizden gereksiz laflarınızdan white black particiliğinizden çıkarlarınızı alın gidin.
Kendini bilene sözüm yok. Laflarımı hak edenler kendilerini biliyorlar zaten. İçim daraldı kusura bakmayın boşaltmam lazımdı.