bu şekilde bir tablo çekiyorum bunu normalde bildiğim kadarı ile bir datatable atmam gerek
bu tabloyu aşşağıda ki gibi göstermek istiyorum
bazen etap sayısı 9 bazen 11 bazen 3 etap bile oluyor o yüzden döngü koymam gerek bir türlü döngüsünü yazamadım.
C# Kodum bu lakin yanlış olabilir normalde galiba datatable sqldataadapter kullanmam gerek herhalde nasıl yol izlemeliyim
İmzanıza bakıyorum da profesyonel ekibi ile atomu parçalayacak bir firma gibi duruyor, sonra yine bakıyorum bu kadar basit bir uygulamayı yazarken bile yardım istiyorsunuz. Bu şekilde olmaz. Farkındayım biraz sert bir eleştiri oldu ama hakettiniz siz de yeni başlayan diğer kardeşlerim gibi. Biz 2000li yıllarda başlayanlar çok şanslıydık ADSL yok google yok forum yok sormak yok tırmala babam tırmala. Ancak şimdilerde bunun ekmeğini yiyoruz. Umarım sizi ve diğer kardeşlerimi kendinize getirip daha çok kamçılayıp reklama değil kod a çalışmanıza vesile olur

sqldataadapter kullanmalısınız doğru söylüyorsunuz. Bunun çokça örneği mevcut amca ya sorun lütfen baka baka yapın deneye yanıla bulun.