Cidden Bu konuyu siyasete çekmeyelim Biraz içimi dökmek istiyorum.
Ben herhangi bir parti tuttuğum yok benim ülkem burası benim ülkem için kim iyi ise onu desteklerim. Ama bu zamlar bu enflasyon bir genç olarak askerlik yaptım tamam okumadım. meselğim yok ama çalışıyorum cidden aylık 10Bin de yetmiyor para birikmiyor 2 arkadaşla kirada kalıyoruz. kira, doğalgaz,su, elektrik, yeme içme tabi gezcem dışarı çıkacağım üstümü başımı alcam bunlar yapınca cebimde birşey kalmıyor. Bu lüks değil bence bende bir insanım cidden artık hiç bir hayelim yok. sadece bugün yaşamak için varız gibiyim yani ev mi araba alma hayelimi kurayım evlenip aile sahibi mi olayım.
Ama Bir konu var Halen bu kadar kötü iken. bu ülke ekonomi iyi diyenler var okurken sinirleniyorum abi ülke durmu iyise en önde ben iyi derim en çok ben desteklerim ama abi değil ülke iyi durumda değil ha diceksiniz başa gelecek olan mı düzeltecek hayır ama daha önceden yapılan yanlışlar diyelim
forumda evli olan var çocuğu olan var evi kira olan var cidden kendime bakıyorum birde evli abilerime bakıyorum cidden üzülüyorum diyorum ben böyle isem kim bilir ailesi olanlar napıyor şimdi bu abim kendine inanki zaman ayırmıyordur.