Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Mağaza 2 aylık fakat ben ürün yükleme konusunda biraz kararsızdım. Şimdi tekrar kontrol ettim. 04.01.2023 de ürünleri yüklemişim. Yani 6 Gün önce. Sanırım 5inde de onay aldı ürünler satışa çıktı. Yeni ürünler için tasarım çalışmaları yapıyorum. Şuan ekleyecem 50 adet görsel de daha var. Toplu bir şekilde yüklemek için biriktiriyorum. Fiyat konusunda da kimisine pahalı geliyor kimisine de iyi geliyor. Ama hesaplamalarımda bu fiyat beni kurtaran bir fiyat. Tekrar teşekkür ederim.
Vakit almasın diye biriktirip ürün yüklemesi yapıyorsun ama sayfanı canlı tutmak için gerekirse tek ürün olsun hergün ürün yükle .Baskıda ne kullanıyorsunuz Transfer baskı mı ?
Futbol takımlarının baskılarıda varmış sende onlardan uzak dur ben BJK'ya 7500 ,Ts'ye 10 bin ödedim

sattığımda 2 tane kupa bardak. Uzlaştırma avukatlarına cezaları ödedikten sonra kupa bardaklarını isterim dedim ama yollamadılar

bir şansın var Trendyola o kadar bakmıyorlar ben ikisine de HepsiBurada'da ceza yedim .bJk'nın lisansını aldıı 100 küsür görseli var GS'ye sakın bulaşma 134 tane tescilli görseli var