ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.hesap ile alakalı bir durum olabiliyor misal eski hesaplarda daha kısa sürede ve genelde onay alıyor
2. makale yazarları içerikleri başka yerden alıp özgünleştiriyor olabilir yada program kullanarak yazıyor olabilirler. bunlar varsayım ancak hiç bir sorun yoksa direkt bu etkenler devreye giriyor
3. siteyi kaldırın tekrar ekleyin hemen
4. 10 bin tl bütçe yi içeriğe yatırmak yerine bir kısmını ads reklama ayırın 1 2 3 gün reklam tık alsın tekrar öyle deneyin.

bunlar hiç biri olmazsa sitenizi profesyonel birisine incelettirin derim eksik varsa giderilsin. eksik yoksa siteyi kaldırın 20 gün sonra tekrar onaya gönderin %99 onay alır
öncelikle teşekkür ederim üstad... adsense hesabım tamamen yeni dediğiniz gibi bir etken olabilir... makalelerde sorun olacağını düşünmüyorum keza defalarca kez konuşuldu her bir makaleyi yayınlamadan önce tamamen testten geçiriyorum özgünlüklerinde bir problem yok... çalıştığımız arkadaşlarla da dediğim gibi çok kez sordum zannetmem tekrar konuşucam ÇÜNKÜ FARKLI BİR ŞEY KALMIYOR GERİYE... herşeyi ile tamam ansense e uygun... 14 günü tamamladığımda dediklerinizi aynen deniycem... sadece şunu sormak istiyorum siteyi hemen kaldırıp tekrar ekleyin demişsiniz bunun bir yararı olur mu sürece?

Warfley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla hocam, içeriğimin olmadığı demo içerik olan siteme onay aldım,
içerik olarak 2 makale girilmiş sitemede onay aldım,
Bu tamamiyle hesap ile alakalı bence google iş yoğunluğundan eski hesapları saldı yeni hesaplara zorluklar getiriyor
aklıma farklı birşey gelmiyor açıkcası çok değişken bir durum hani

Harman1995 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bilgi olarak değil de yaşadığım bir durum olarak şunu gördüm, bir siteme manuel içerik girerek düzenli olarak post girişi yapmıştım bir siteye de zamanında pinterestten böyle 3-5 cümle şeklinde sürekli veri girişi yaptırmıştım. Sonucunda ikisini de onaya gönderdiğimde pinterest sitesi onay alırken diğer manuel olarak girdiğim onay almamıştı. Tema vs her şey aynıydı , o gün kendimce çıkarımım olabildiğince fazla post atmak olarak görmüştüm. Bahsettiğim tüm şey denerken yaşadıklarım herhangi bir bilgi üzerine değil
buda bir ihtimal olabilir hocam hani 40 günde 100 küsür içerik belki de fazla geliyor kopya mı algılanıyor diycem de hepsini testten geçirdim yanı google a editörlere ödeme yaptığımız dekontları da atma şansımız yok ortada can sıkıcı bir durum hakikaten

ufuk_26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5-10 yıl önce 2-3 kere adsense hesabı açmak için biraz uğraşmıştım , 2 yıl önce youtube kanalı açmak isteyen , bir b.ktan anlamayan arkadaşım adsense başvurusu yaptı , çok kısa süre içinde adsense hesabı açılmıştı
hakikaten enteresan bir ortası bir mantığı vs yok