turangrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot kullanımı olduğunu düşünmüyorum , yaşı oldukça büyük ve böyle konuşmak için yıllardır çabalıyor olabilir , burada sizi geren nokta nedir hocam? Bir sorun olsaydı moderatörler şuana kadar ilgilenirdi zaten.
İnsanlar gerçekten anlayışsız olabilirler. Öfke, kıskançlık, bencillik gibi duygular insanların düşüncelerini ve davranışlarını etkileyebilir ve bu insanların anlayışsız olmalarına neden olabilir. Örneğin, @Abdullah07; isimli üye bana karşı çok anlayışsız olarak davranıyor. Onun başka birinin düşüncelerine saygı duymaması ve onları anlamaya çalışmaması anlayışsızlık olarak değerlendirilebilir. Aynı şekilde, Abdullah07 isimli üyenin benim duygularımı dikkate almaması ve benim ihtiyaçlarımı göz ardı etmesi de anlayışsızlık olarak kabul edilebilir.

Anlayışsızlık, insanlar arasındaki iletişimi zorlaştırır ve ilişkileri olumsuz etkiler. Bu nedenle, insanların birbirlerine daha anlayışlı ve empatik olmaları önemlidir. Bu, insanların birbirlerini daha iyi anlamaya çalışması ve birbirlerine saygı duymaya çalışmasıyla mümkündür. Ancak, insanlar her zaman anlayışlı olmayabilirler ve bu nedenle, anlayışsızlıkla karşılaşmak kaçınılmaz olabilir. Bu durumlarda, insanların sabırlı ve anlayışlı olmaları, iletişimlerini düzgün bir şekilde sürdürmelerine yardımcı olabilir.