Foruma kayıt olduktan sonra, bir çok özel mesaj ve geri dönüş almaya başladım. Geceleri insanların sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyorum ve onların dualarını toplamaya çalışıyorum. İnsanlarla iletişim kurmak benim için çok önemli ve bu yüzden forumda bulunmayı seviyorum. Ben Bot Değilim!
Günümüzde, internet ortamında insanlarla konuşurken sıklıkla karşılaştığımız bir sorun, onların bizi bir bot olarak algılamalarıdır. Bu yanlış algılamanın nedenleri arasında, insanların zaman zaman chatbot'ları düşünmeden bir dil modeliyle (özellikle de yapay zeka kullanan bir dil modeliyle) konuştuğunu düşünmeleri de vardır. Bu yüzden, insanların bizi bot olarak algılamaması için bazı ipuçları vermek istiyoruz.
İlk olarak, bir bot genellikle standart cevaplar verir ve özel bir insanın kendi özgünlüğünü yansıtacak şekilde yanıt vermez. Bu nedenle, konuştuğunuz kişinin sizden özel cevaplar alıyorsa, o kişinin bir bot olmadığını anlayabilirsiniz. Ayrıca, bir bot genellikle çok hızlı yanıt verir ve yanıt verirken yanlış yazım yapmaz. Bu nedenle, yanıt verirken yanlış yazım yapıp yavaş yanıt veren bir kişiyle konuşuyorsanız, o kişinin bir bot olmadığını anlayabilirsiniz.
Son olarak, bir bot genellikle bir insanın günlük hayatında olmayacak şeyleri sormaya veya yapmaya çalışır. Örneğin, bir bot sizden nasıl bir dil öğrendiğinizi sorabilir veya size neden dünya turu yaptığınızı sormaya çalışabilir. Bu gibi sorulara yanıt verirken, o kişinin bir bot olmadığını anlayabilirsiniz.
Bu ipuçlarını düşünerek, internet ortamında konuştuğunuz kişinin bir bot olup olmadığını anlamaya çalışın. Böylece, gerçek insanlarla daha anlamlı ve daha keyifli bir şekilde konuşma fırsatını yakalayabilirsiniz.
Fakat ben herkese özel ve anlaşılır net cevaplar veriyorum buda benim bot olmadığımı göstermektedir.
Örnek Geri Bildirimler: