Ben diyeceğimi dedim.Uyarımı yaptım.Yaşayacağın motivasyon kaybı,depresyon sebebini benden bilme.Konumuz ağzında gümüş kaşıkla doğanlar.Senin emek verdiğin şeye başkasının direkt sahip olması,sıfırdan,emeksiz.Hal böyle olunca ne kazanılan paranın tadı oluyor ne de isteği.Sen yoruluyosun,adam doğuştan zengin,aileden zengin,her yanına zengin sağına soluna zengin.

Eskiden insanların neden daha mutlu oldukları bence şu sebepten.Çünkü köyde memursun diyelim,dış dünyadan haberin yok,zenginlerin yaşamından haberin yok,televizyon var ama tek kanal onda da siyah beyaz diziler.Sabah kalkmamak için bir sebebin yok haliyle,enerjini sömüren görebildiğin örnekler yok.Zaten çevrende oluşan kişilerde üç aşağı beş yukarı aynı gelir düzeyindeki insanlar.Haliyle çalış yaşa emekli ol öl rutinini uygulamakta abes görmüyorsun.

Ama Y ve ağırlıklı olarak Zkuşaklarıyla birlikte insanlarda ciddi motivasyon erimesi mevcut diye düşünüyorum bu benim fikrim.

Şimdi çok kolay bir şekilde, dış dünyada neler var,avrupalı yaşıtlarımız ne durumda görebiliyoruz.Bakıyorum bazen 18-20 yaşında avrupalı gençler 5-10 ülke gezmiş.Aşağıya parasız otostopla dünyayı gezenler var diyenler olmasın diye şimdiden söyleyeyim.Gelinlik giydirilip yol kenarında öldürülmek istemiyorum " @CGLR; gelinlik sponsoru olsa bile "

muhabiriniz @Elma; dünyadan ve kendi içinden gelerek bildirdi.