seytas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim. peki kendi e ticaret sitemizi kurup ordan ürün tedarik ederek satmak trendyoldan mağaza açmaktan daha tutarlı ve karlı olabilir mi ?
ve ürün öneriniz var mı ? teşekkürler.
Bu biraz masraflı olabilir ilk etapta. Çünkü güçlü reklam çıkmanız lazım. İnsanların web sitenizi tanıması, sosyal medya hesabınızın güven sağlaması lazım. Kendimden örnek vermek gerekirse bu işe ilk komisyonlu olarak başkasının ürünlerini satarak başladım sonra kendim borcun içine girerek mal aldım kendi reklamımı yapmaya başladım. Günlük 200 tl reklam çıktım 6k ya yakın aylık reklam giderim oldu geliri hesapladığımda 3500-4bin tl arası kazandığım oldu. Bir kaç ay böyle zarar ettim sonra yavaş yavaş kazanmaya başladım. Bazı kişiler profesyonel reklam desteği veriyolar e ticaret ile ilgili reklamını doğru bi şekilde çıkmanı sosyal medya kullanımı hakkında eğitim veriyolar ücret karşılığında ama ne kadar verimli olur bilmiyorum hiç denemedim. Tabi ilk önce ne satacağına karar vermek lazım. İşin icine girdikçe bilgi sahibi oluyo insan nerde hata yaptığını nasıl yapacağını yavaş yavaş öğreniyo . Bütçen ne kadar bilmiyorum ama guzel araştırıp girmek gerekiyo