Emek verilen her şey güzeldir, yaklaşık 1.5 ay oldu ve gerçekten beklentimin üstünde erişim & etkileşim alıyorum. Yaklaşık 15 gün önce de bir konu açmıştım ve o zaman 3400 Civarı bir takipçi sayım, 1 milyon erişimim 50 bin etkileşimim vardı. Çok soru almıştım nasıl oluyor, ekstra yaptığın bir şeyler var mı? vb. Gerçekten emek, sabır ve özveri ile olmayacak hiçbir şeyin olmadığını son yaptığım bu projeyle anladım. Umarım herkes istediği başarıyı ve beklentiyi yakalar. Eklemek isteyeceğim etkili olacağını düşündüğüm bir şey var mı diye sorarsanız toplu bir cevap olarak şunu yazabilirim;
Kesinlikle kitlenizi iyi tanıyın aktiflik saatini ve etkileşim saatini anlamaya çalışın. Yorum alabilecek, etkileşime açık gönderiler bulmaya, üretmeye çalışın. İletişiminizi kuvvetli tutun.
belki 50 belki 60 kere reklam verdim geri dönüşleri tahmin edersiniz ki çok çok düşüktü bana. Keşfet için zibilyon tane eğitim aldım, video seyrettim. Yararı oldu mu diye sorarsanız benim nezdimde yararı sıfır

Keşfete düşmesi için potansiyeli olan etkileşime açık bir içerik bulmalı ve sabırlı olmalısınız geri kalanı çorap söküğü. Herkese başarılar dilerim. Takdir ve tebrik edenlere ayriyetten şimdiden çok teşekkür ederim

herkesin emeklerinin karşılığını alması dileğiyle..