Herkese iyi günler
Bir fikrim var bir site oluşturup site üzerinden satış yapmak istiyorum ve bunun için de dolap vb siteler gibi kargo firmalarıyla anlaşma yapmam gerekiyor.
Ödeme yöntemi olarak havale/EFT dışında kredi kartı ile de ödeme almak istiyorum.
Sitemde üyelik sistemi olacak site içi alımlar olacak kullanıcı hesabına TL bakiyesi yükleyip yalnızca site içerisinde geçerli bir para birimi (dijital para-altın para-dijital lira-elmas gibi hayali ) satın alıp bununla site içerisinde alışveriş yapabilecek.
TL den dijital paraya dönüşüm var ama dijital paradan TL ye dönüşüm olmayacak ve içerideki mevcut TL yi dilerse kendi hesabına geri çekilebilecek.
Kendim şu an öğrenciyim gerektiğince maddiyattan kısarak ilerlemek istiyorum. Sizlerce nasıl ilerlemeliyim ?
Sorularım?
1)Kargo şirketleriyle nasıl iletişime geçebilirim ve bu anlaşma süreci nasıl olmalı ve de ilerlemeli (her türlü detaya açığım, en iyi fiyatları nasıl alabilirim, teklifim olumlu değerlendirilir mi) ?
2)Bu siteyi en masrafsız şekilde nasıl kurabilirim veya kurdurabilirim (maddiyattan kaçacağız ama kaliteden ödün verecek derece de kaçmayı da doğru bulmuyorum ve onaylamıyorum, baş ağrıtmayacak şekilde)?
3) Bu uygulama ve anlaşma için şirket kurmam şart mı ve kuracağım şirket ne şirketi olmalı (maddi açıdan en sağlıklısı) ?
4) Kredi kartı ile ödeme alma işlemini en masrafsız nasıl halledebilirim. Sanal pos ile mi böyle ise bankalarla anlaşma yaparken ne şekilde teklif sunmalıyım ki en düş komisyonu talep edebileyim ?
KISACASI nasıl ilerlemeliyim? Dikkat etmem gereken konular neler ?
Her türlü ince ayrıntıya açığım. Tavsiyelerinize açığım. Bu konuda ücretli ücretsiz destek olabilecek önerilerinize açığım.
BU KONULAR HAKKINDA VERECEĞİNİZ FİKİRLERİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER, SAYGILAR SUNARIM...