https://www.youtube.com/channel/UC2T...LJDVheXxghwBgA
1 ay gibi bir süre önce açtım herşeyi bana ait karakterler vs tamamen yerli işi yurdun işi ama sizin burda bazı konularda eksikleriniz olduğu için çok az kazanıyor hissi nerden size uyandı anlamış değilim.
1. videonu yukle daha sonra en az 20 ülke dili ekle alt yazılardan konu ve başık cevirisi yap
2. 2 uzun 1 kısa video atacaksın her daim max 3 dakıkayı gecmıyecek kısa video uzun videoda 1:30 2.00 saate kadar gidebilir.
3. az para olayını herkes bir geçsin youtube de çocuk kanallarında manuel öneri yoktur benim kanaldaki tüm videolar cocomelon tarafından öneriliyor. ve 140 milyon abonesi olan kanal düşünün artık.
Dahası çocuk kanalı bi anda parlayan kanaldır öyle tutupda 1 2 ay da zırveye cıkayım dıye bekleyip sonradan vazgecen Sizler için değildir.
eğer çocuk kanalı acıcaksanız en başta sabırlı olacaksınız
video atınca alt yazılardan en az 20 ülke başlıgı ekleyeceksınız hatta türkiye de yayınlamayacaksınız sadece tr dısında yayınlayın ve ıcerıklerınıze kesınlıkle Türkçe kelime koymayın bu sayede içerikleriniz bu şekilde fazlasıyla önerilir.
sorusu ve sorunu olanlar yazsın elımden geldıkce bılgılendırırım herşeyden önce sabır olması gerektiğini asla unutmayın Çawww
Bu kanalın durumu nedir merak ettim? Ben de 4 yıl önce çocuk kanalı açmıştım 24 video yükledim ışık göremeyince ilgilenmeyi bıraktım. Kanal kendi kendine az da olsa abone ve izlenme kazanmış. 100k izlenim ve 13k abone olmuş. Şimdi tekrar başlamayı düşünürken yeni çıkan yasayı ve gelirlerin çok düştüğünü öğrendim kafam karıştı.
Hazır programlar kullanarak yapmıyorum videoları Maya ve Max ile a dan z ye herşeyi kendim yapıyorum ve haliyle çok fazla emek ve zaman alıyor tekrar başlamaya değer mi değmez mi o konuda emin değilim... Sizin kanal ne durumda acaba?