Merhabalar, oluşturduğum reklam kampanyasını sadece Google aramalarında göstermek için ne yapmam lazım? Youtube videolar da çıkıyor, adsense yayınlayan sitelerde çıkıyor anladığım kadarıyla, ben sadece Google arama yaptığında çıksın istiyorum. Teşekkürler.
Merhaba, kampanyayı oluştururken ikinci aşamada görüntülü reklam ağını da dahil et şeklinde bir ibare var onun tikinin işaretini kaldırmanız lazım. Hatta arama ağı iş ortaklarını dahil et tikin işaretini de kaldırırsanız sadece arama sonuçlarında gösterilir. Bunu şu anda mevcut kampanyanızda yapmak için Kampanyalar seviyesindeyken ayarlar sayfasından yapabilirsiniz.
Bu işlem birim maliyetlerinizi artırır bilginiz olsun.
Youtube reklamlarında abone kazanımına yönelik en iyi reklam türü sizce hangisidir? Doğru hedef kitleye verilmiş video öncesi reklamlarda 10.000 izlenme alsa bile videodan gelen abone 6-7 oluyor.
Çok az bir oran olduğunu düşünüyorum. Acaba verdiğimiz reklam izlenmeleri gerçekten ilgili izleyici kitleye ulaşıyor mu? Yoksa facebook'a verdiğimiz trafik reklamlarındaki gibi sahte tıklamalar mı mevcut?
Açık konuşayım, Youtube'a verdiğiniz reklamlar ile abone sayınızı asla artıramazsınız. =) (Sansasyonel bir içerik sunmadığınız sürece)
Tıklamalar da sahte değil de verimsiz diyelim. Sistem sıfır tıklama sunmak yerine tıklama almayan kampanyalara çok verimsiz de olsa ilgisiz kitleye göstererek tıklatıyor ne yazık ki

)