sabah bir konu açmıştım uzunca derdimi dökmüştüm sonrasında kaldırdım.. ama arkadaşlar dayanamıyorum şuan çalışıyorum eve dönmek istemiyorum gece vakit nasıl geçecek 7 senelik ilişkim tarafından aldatıldım lise üniversite neler yaşandı hayatım gözümün önünden geçiyor 5 sene önce ergenliğimizde lisede cebimizde son kalan parayla çikolata alırdık okuldan kaçardık parkta müzik dinlerdik her şeyimi beraber yaşadım.. farkındayım birisi çıkabilir hayatıma yuva kurabilirim ama ben lisede ergence evlenme hayalleri kurardım ama 7 sene oldu artık iş hayatım başladı o hayallerimin gerçekleşeceğini sanmıştım buna gücüm vardı hayatımı kurduğumu sanmıştım ama olmayacakmış... bu çok acı dizlerimin üstünde duramayacak gibi hissediyorum algılarım kapandı bu sadece aşk acısı değil sadece sevgili değildi her şeydi sadece manevi olarak değil fiziksel olarak canımın yandığını hissediyorum..
sabah bunları yazdığım içi biraz ters cevaplarda gelmişti ama kötü yorum yapmayın arkadaşlar içimi döküp insanlarla paylaşmak istiyorum..