Kendi görüşlerim, çürütmek isteyen varsa gerek yok, çünkü yanılmam ve ben doğruyum demiyorum

Kritik bir maçtı, Fenerbahçe kazanmalıydı, resmen havlu attı. Galatasaray'ın rüzgarı arkasına alınca şampiyonluğu bırakması çok zor. Bu çarpışma pek çok soru işaretini de ortadan kaldırdı. Tutmayacak stratejiler, kadro kaliteleri, Hocalar.

Aslında maça kadar Galatasaray pek çok sinyal vermişti, Fenerbahçe taraftarı bu sinyalleri görmedi, çünkü Fenerbahçe son yıllardan farklıydı, tutturdukları güzel ritm, çalışkan oyun ve sonuçlarla büyülenmişlerdi, memnunlardı, Galatasaray'ın sadece zorlandığı maçları dikkate aldılar. Hatırlayalım, Konya zımba gibi oynuyordu, yenilgisi yoktu ve liderdi, Galatasaray kötü oynadığı halde onu indirdi, Trabzonsor'a yenilmedi, Beşiktaş'ı yendi, Başkaspor'a 7 attı, Fenerbahçe ise Trabzonspor'a 1 şut çekebilmişti ama dediğim gibi taraftar bunlar veri olarak almadı ve bu hazırlıksızlık yüzünden şu an hayal kırıklığı yaşıyorlar..

Fenerbahçe'nin elinde, Ferdi, Arda, kaleci sorunu, moral bozukluğu, 2 li averajda dezavantaj, sıradaki maçlarda zorlu bir fikstür, "çok atarım ama çoğu takım bana çok atamaz" stratejisinin işe yaramayacağının görülmesi falan kaldı işte..

Açıkçası Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin hep rakibimizin olmasını isterim, Fenerbahçe olmasa benim için futbol boş, maç falan izlemem. Buna rağmen sonuna kadar çekişme de hoşuma gitmez, beni korkutur, Fenerbahçe ne kadar erken yarıştan koparsa benim için o kadar iyi..