Öncelikle hiç bilmediğiniz bir işe girmek hem zamanınızı ve vaktinizi, hem de hevesinizin kaçmasına neden olabilir. Wordpress sahifa ve newspaper teması iyidir 59$ lisans ücretleri var. Generate press ile de yapabilirsiniz daha hafif ve hızlıdır özelliği pek yoktur onu da forumda 200 TL civarı satıyorlar. Güncel haber paylaşacaksanız bir haber ajansına ücretli üyelik almanız gerekli oradan gelen haberleri kendinize göre derleyip paylaşabilirsiniz. Normal haber değil teknoloji ve sosyal medya tarzı, yada genel ne olursa paylaşacağım derseniz özgün içerikler bulup sitenize eklemelisiniz. Kendiniz oturup yazabilir, editör tutabilir yada makale satın alabilirsiniz. Ben açtım fakat editör tuttum makale girecekti günlük 3 adet girdiği makaleler alakasız saçma şeyler. Sanki özgünleştirici yada spin kullanıyor. Buna birde aylık para verip, birde yazdıklarını kontrol etmek zorunda kaldım. Makale satın almak zaten eğer başka yerlerden geliriniz yok ise bir yerden sonra maliyetli gelicek. Kendiniz yazsanız bir yerden sonra yazmayı sevmiyorsanız sıkılabilirsiniz. Kolay gelsin tekrardan.