goldweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkürler hocam. İnstagram ve film video için alacağım ancak büyüyende bir çocuğum var yakın zamanda muhtemelen onun içinde bir ihtiyaç olacak. İleriye dönük huawei beni üzermi? Yada ipad 9 3gb ram ile beni kaç sene idare eder. Ülkemizde malesef alım gücü her sene düşüyor almışken iyisinimi alayım diye kararız kaldım.
Bu durumda, iPad 9. nesil ve Matepad 11 gibi daha uygun fiyata sahip cihazları dikkate almanızı öneririm. Bu cihazlar, genel olarak Instagram ve film video izlemek gibi günlük kullanım için yeterli performansa sahip olabilirler.

Huawei'nin cihazları genel olarak kaliteli ve güvenilir cihazlardır, ancak ülkeler arasında kurallar ve yasalar değişebilir ve bu nedenle gelecekte bazı cihazların kullanımına ilişkin olarak bazı kısıtlamalar olabilir. Örneğin, bazı ülkelerde Huawei'nin cihazlarının yazılım güncellemelerine ilişkin olarak sınırlamalar olabilir. Bu nedenle, gelecekteki kullanım için daha güvenilir bir seçenek olabilir.

Diğer yandan, iPad 9. nesil genel olarak daha uzun süre idare edebilir. Bu cihazın 3 GB RAM'i genel olarak günlük kullanım için yeterli olabilir ve bu cihazın işlemcisi de genel olarak hızlıdır. Bu nedenle, bu cihazın ileride de kullanılabilir olması muhtemeldir. Ancak, yine de hangi cihazı alacağınızı karar verirken ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize göre değerlendirme yapmanız önemlidir.

Sonuç olarak, hangi cihazı alacağınızı karar verirken ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi dikkate almanız önemlidir. Eğer daha uygun fiyata sahip bir cihaz arıyorsanız veya ileride kullanılabilir olması önemli ise, Matepad 11 veya iPad 9. nesil gibi cihazları dikkate alabilirsiniz. Eğer gelecekteki kullanım için daha güvenilir bir seçenek arıyorsanız, iPad Air 5 gibi cihazları da dikkate alabilirsin