Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yeminle gözlerimi doldurdunuz çok duygusal bir insan olmasam da yazdıklarınız beni anlatıyordu. Hocam süreklisöyledim bir tanesine öğretmenden ölmeyeceğim zor şartlarda öğrendiklerimi kestirmeden birine anlatmaktı derdim hocam hesep verme günü geldiğinde şunlarıiletmek isterdim biraz saçma olcak ama doğru duvarın yıkılmayacağını dürüst insanların en sonunda kazanacağını bağıra bağıra söylerdim
Hocam doğru duvar yıkılmaz zaten, yeter ki sabrımız olsun. Bakın bende henüz bir yerlere gelebilmiş değilim hatta tam tersine borçlar içinde yüzüyorum ama realist bir şekilde etrafıma baktığımda iyi ki böyle yapmışım diyorum. Hatalar zincir gibi üst üste yapılır ve bir hatadan sonra başına geleceklere katlanamayan bir çok insan bir sonraki hatayı önündeki adım olarak görmek durumunda kalıyor. Siz bu zamana kadar maşallah dayanmışsınız bence çizginizi bozmadan (Bozacağınızı sanmıyorum, iyi insanlar kötü olamıyor.) devam edin ama lütfen ve lütfen moralinizi bozmayın yenilik peşinde koşun. Yenilikler yepyeni motivasyonlara yol açacaktır. Durumunuz varsa şehir değiştirmenizi veya arkadaş ortamınızı zorda olsa değiştirip ( % lik olarak bakarsak oranı düşürmenizi) yeni arkadaşlıklar kurmanızı HADDİM olmayarak tavsiye ederim. Hep birlikte yolumuz açık olsun