Ben kaybettiğimizde ne karşı takıma kin güder, onlara söverim, kazandığımızda da aynı şekilde rakibimize caka satmam, saçmalık bence. Kaybeden kendisini suçlamalı, kazanan da kendini kutlamalı. Galatasaray ne olursa olsun bir Türk takımı ve Fenerbahçe'nin ebedi dostu bence. Ama rakip Dinamo Kyiv falan olursa mesela işler değişir.
hocam ne olursa olsun kendi fikrimce holiganlıkta taşkınlıkta tribünde stad içerisinde kalmalı 90 dakika bittikten sonra ne holiganlık ve taşkınlık önemli. Maç esnasında bu tarz taşkınlığa varmadan tezahürat şekinde tribünsel baskı rakip takımı çok ciddi anlamda psikolojik olarak etkiliyor ancak stadın dışında adam formasını çıkartıp eşofmanlarını giyip kafede nargilesini içerken stad dışında biz taraftarların bir birini bıçaklaması öldürmesi umrunda bile olmuyor iki tarafında. Çokça örnek mevcut bunlarla alakalı detay vermeye gerek yok ancak holiganlık stadda kalması gerektiğini düşünüyorum. Bir futbol takımı ne benim ne de çevremdekilerin canından daha kıymetli değil. Stad dışarısında taşkınlık çıktığında sadece ilgili takım taraftarını değil çevrede ikamet eden insanları, alnının teriyle parasını kazanmaya çalışan esnafı, görevini icraa etmeye çalışan zor şartlar altında çalışan polisi ve bir çok daha insanı dolaylı yoldan etkiliyor. Ne gerek var olayları stad dışına taşımaya. Tribünde rakibe kur baskını üstüne düşeni yap geri kalanı topçular yapsın ha yapamıyor mu o zaman yine yönetime şikayetini dile getir tribünden sonra çık git evine ne gerek var bir birine zarar vermeye