Merhaba arkadaşlar,
Sizlerin fikirlerini almak istiyorum, mevcutta yemek tarifleri yayınladığım bir youtube kanalım var, hali hazırda kendi çektiğim 50 adet özgün video içinde bunların tariflerini yayınladığım açıklama kısımları mevcut.
İlk sorum ? Bu konuda bir site açmak ne kadar mantıklı olur?
İkincisi ? youtube'da yayınladığım açıklamaları google indeksiyor haliyle sitede aynı metinleri paylaşmam adsense alırken kopya içerik algılanma ihtimalini yükseltir mi ? yada direk kopya olarak mı geçer ?
Üçüncüsü ? Bu siteyi açarken tema satın almak istiyorum, profosyonel gözükmesi açısından bir tema beğendim fikirleriniz ve öneriniz ne olur ?
https://demo.kanthemes.com.tr/geoit/yemek/
Dört ? Şuan kanalı mezuniyet projem için devam ettiriyorum ama hali hazırda içerik üretmek keyifli bir durum benim için videosundan seslendirmesine montajına kadar kendim yapıyorum, gerçekten özgün içerikle görsel ve videolarla siteden geri dönüş alabilir miyim ? yani yatırım açısından mantılık mı ?
Beş ? bunların hepsi mantıksızsa sizçe hangi alanda bir site açıp emek vermem daha mantıklı olucaktır. Pasif gelir açısından ?
Dip not: youtube kanalının şuan 71.000 görüntülenmesi var 670 abone 1350 saat izlenmesi var hali hazırda para kazanması açık değil ?