Satışları arttırmak için sosyal medya çalışması yapmam gerekiyordu. Param olmadığı için birine yaptıramadım. PS, AI, AE öğrenip tasarım yapmaya çalıştım. Sonra tanıtım siteleri oluşturmak istedim e yine param olmadığı için wordpress öğrendim tanıtım siteleri yaptım. Yine satış olmadı adam akıllı. Sonra baktım bir sürü şey öğrendik gidip çalışayım dedim reklam ajansına grafiker olarak girdim. Grafikerlik benlik iş olmadığına karar verildi (haklılardı

). Çabamı gördükleri için çıkarmadılar web bölümü boştu oraya geçtim. Web bölümünde tek ben kalmıştım öğretecek kimsede olmadığından css, js, php, laravel ve wordpress te uzmanlaşmak için 3 yıl boyunca günde 17 saat çalıştım. Çalıştığım yerde üst konuma geldim sonra kendi işlerimi yetiştiremez duruma gelince istifa ettim 5 aydır kendi iş yerimde web yazılım hizmeti veriyorum

Kısacası eğer halı işini tutsaydı şu an bu işi yapmıyordum
Burada neyi öğrendik ?
1- doğru yerde doğru kişiyi bulup doğru soruyu sormayı .... ( ben artistlik hareketini hak ettim )

2- doğru kişiye doğru soru sorulduğu için ortaya efsane bir gelişim hikaye ve mücadele hikayesi çıktı bizde feyz aldık ( burada da artistlik hareketlerini hak eden sensin )
takdir ettim...
teşekkürler.