Seo için hangi tema sorusu yanlış bir soru olmuş. Seo, üreteceğiniz içirik ve ürün adı, ürün açıklamalarında kullanılanların arama motoru sonuçlarına olan etkisidir. Düz bir sayfa yapın, içine özgün ve yeterli bir yazı yazın ve yayınlayın, bunun indeks almasını takiben aranacak odak anahtar kelimelerin aranma etkisi sonucu sitenizin bulunabilirliğidir Seo.
Zeexo yu bilmiyorum ama Journal bir ara kullanmaya çalışmıştım. Opencart bilmeyen için gerçekten zor. Ama woocommerce ten daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bu durumda Journal derim, bir kere optimize ettiğinizde arkanıza bir daha bakmazsınız.
Cevabın için teşekkür ederim.
Opencarta ve phpye iyi düzeyde hakimim fakat canlı ortamda tecrübe yaşamak başka bir şey. Seoyu sormuş olmamın nedeni googleın opencart sitelerini çok kötü indekslemiş olmasıdır. Eğer premium bir seo eklentisi kullanmazsanız opencartın kendi seo özellikleri yetersiz kalıyor.
(Tabi bu ara spam sitelerin ileri düzeyde üst sıralarda olması... Google bu durumu kendi yapmadı ise bir çözüm bulacaktır diye düşünüyorum.) İşte burada temanın google robotları ve yapay zekası tarafından sevilmesi çok önemli. Zaten proje kendi başına bir marka ve tamamen özgün. Bu konuda bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum.