normalde berberim belli,yıllardır aynı kestiriyorum ama ne olur ne olmaz diye yinede her defasında şunu derim ; genel olarak her yerden kısalt,ense natural kalsın.bikaç defa mecburiyetden başka berbere gittim,1 taneside benim istedigimi dinlemez/yapmaz mı arkadaş.karışık bişeylerde istemiyorum hani,sadece enseye makine ile çizik atma/natural kalsın diyorum.bi adam bunu dahi yapamıyorsa,neden dükkan açar?

en son farklı berbere gittigimde adam beni deli etti resmen.saç uzun degil ama kulak çevresi,ense hafif uzadı bende kısalttırayım dedim.gittim bi berbere,oturdum koltuga,dedim işte ense böyle böyle olucak.kulak çevresinide açtın mı tamamdır.tamam abi,anladım,2dk lik iş filan dedi.dogruda yani,5dk sürmeyecek bi işlem.neyse ben telefona bakıyorum,o arada adam eline traş makinesini aldı,enseden girip alnımdan çıktı.hani okul müdürleri saçı uzun olan ögrencilere tren yolu açar ya,adam bildigin bunu yaptı bana.dedim abi sabah birlige teslim olmayacam,ne yapıyorsun sen allah aşkına tamam saç normaldede uzun degildide,niye ben asker tıraşı oluyorum durup dururken?altıüstü enseye ve kulak çevresine 2 makas vuracak,ettigi işe bak.

cumartesi akşamı saat 9u geçiyor,başka yerde yok açık.yarında pazar zaten heryer kapalı.kalkıp gitsem o halde gezecem 2 gün.yani kalkıp gidemedimde,gerisinide kendi istedigi gibi kesti.enseyede makasla çizik attı,düzledi bi güzel.kısacası benim dedigimle alakası olmayan,kendi istedigi ne varsa yaptı.üstelik 5dk sürmeyecek diye girip,1 saat oturdum o koltukta.çıkarken yine bekleriz dedi,dükkanı üstüme yapsan bidaha gelmem buraya.eger gelirsemde allah belamı versin benim dedim çıktım.ne oldu ki diyor bide...4-5 yıl geçti üstünden,yine sinirlendim bak aklıma gelince