hepsi birbirinin aynı hocam
Ctrl + f5 Görüşünüz İçin Teşekkürler
Sektörünüze yabancı biri olarak tasarımı oldukça beğendim. Kullanıcı deneyimine önem verilmiş. Ama işin içinde olan arkadaşlarımızın görüşleri de çok yön verici olabilir.
Başarılar dilerim.
Teşekkürler Hocam, Her zaman kullanıcı deneyimine önem vermekteyim ve insanların mağdur olmaması için stabil servisler dışı ekleme olmayacaktır.
öneri ; iade politikanızı netleştirirseniz size + saglar diye düşünüyorum genelde smm panel alışverişlerimde iade politakasına kesinlikle bakıyorum. ve + olarak arkasında durdugunuz stabil çalıştıgından emin oldugunuz servisleri müşterilerinize sunarsanız sizin içinde müşteriler içinde iyi olucagı düşüncesindeyim
Bende bu yönde size katılıyorum, çoğu panelci arkadaş ekleme gereği bile duymuyor, servis konusunda belirttiğim gibi son zamanlarda insanları hayattan bezdiren bi topluluk oluşmuş parasına bakıp geçiyorlar fazla uzun soluklu düşünmedikleri içindir buda.
Bence en büyük sorun sitenin 404 hatası vermesi. Onun dışında bir sorun yok gibi görünüyor.
Bu Sorun İçin Üzgünüm Ctrl + f5 Çekerseniz Düzelicektir Cache Yemişsiniz Belli ki.