sosyalhile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sadece sizlere iyi günler demek isterim bunun taban fiyatı ile ilgisi yok sordum sadece ve siz hariç diğer kişi bana bilgi verdi bionluk gibi vs kurallara uymuyor değilim fakat burası bir iş alışveriş yeri tek değil dostça yardımlaşma vs Fiyatta sorun yok ücret yani bütçe de sorun yok sorun olsa zaten tasarımcıya tasarm yaptırmayız. ben orda fiyat teklifinde pm olarak gönderin dedim taban fıyatını biliyorum fakat bazı arkadaşlar var daha uygun fiyattan yapıyorlar ve buraya direk kavga eder gibi dalmanız'da hiç hoş bir durum değil realde olsa o zaman direk yumruk yumruğa girer gibi konuşuyorsunuz neyse hocam kolay gelsin sizlere iyi çalışmalar
Evet beklediğim cümle geldi ve araya ben giriyorum gonk çaldı. Bazı ucuza yapan arkadaşları ifşa ederseniz forum içerisindeyseler bir güzel kural ihlalinden ceza verdirelim. Merakla bekliyorum kullanıcı adlarını. Forum içerisinde oldukları belli ki sizde bu uygun adı altında kural ihlali yapanlar pm göndersin diye konu açmışsınız yani beyanınız o şekilde.

Uyguna yapan arkadaşlar banada pm atın iş vercem size ama buradan ucuza yapacağınız son iş olabilir hani taban fiyat var ya o bakımdan.

Bu kategori zaten can çekişiyor birde limit altında gizliden iş yapıyorsunuz. Gizli saklı iş yapanlar lafım size zehir zıkkım olsun kazandığınız o paralar.