bostanci96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[/COLOR]

Taban fiyat uygulaması bu platformda sektörün ele ayağa düşmemesi için var.
Taban fiyat uygulamasına uymayacaksanız bu plarformda iş veremezsiniz.
Asgari ücret olmuş 8500 tl
Belirlenen tabann fiyat geçen senenin taban fiyatı.
Tek sayfada olsa bunun responsive ayarlaması ve tüm tarayıcı ve cihazlara uyumluluğu var. Yapılacak işi küçük görüp yazıktır günahtır diyorsunuz. Asıl sizin yaptığınız şey yazıktır günahtır.
Kendinizi çok mu uyanık sanıyorsunuz anlamıyorum ama bütçeniz yoksa oturun kendiniz yapın burada kimsenin hakkını yemeye hakikınız yok.
Forum kurallarını okuyun tekrar lütfen. https://www.r10.net/front-end-mimarl...kurallari.html
@Bip; ;
sadece sizlere iyi günler demek isterim bunun taban fiyatı ile ilgisi yok sordum sadece ve siz hariç diğer kişi bana bilgi verdi bionluk gibi vs kurallara uymuyor değilim fakat burası bir iş alışveriş yeri tek değil dostça yardımlaşma vs Fiyatta sorun yok ücret yani bütçe de sorun yok sorun olsa zaten tasarımcıya tasarm yaptırmayız. ben orda fiyat teklifinde pm olarak gönderin dedim taban fıyatını biliyorum fakat bazı arkadaşlar var daha uygun fiyattan yapıyorlar ve buraya direk kavga eder gibi dalmanız'da hiç hoş bir durum değil realde olsa o zaman direk yumruk yumruğa girer gibi konuşuyorsunuz neyse hocam kolay gelsin sizlere iyi çalışmalar