sosyalhile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bana göre yanlış çünkü tek sayfa dökülecek html/css tarafına ayrıyeten bunun php dökülmesi'de var ki o konuyu bizzat kendim yaparım HTML/CSS işini'de bizzat yapabiliriz, fakat yoğunluktan dolayı birine yaptırmak istiyorum ama o fiyata tek tasarım dosyası verilmez bana göre bu mevzuatın fiyatını bilmiyorum ama öyle ise gerçekten çok pahalı tek sayfaya sadece HTML/CSS verilmez bilmeyen biri hem ona verecek hemde PHP kısmına para verir yazık günahtır bana göre ayrıyeten bilginiz için teşekkürler.

sosyalhile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bana göre yanlış çünkü tek sayfa dökülecek html/css tarafına ayrıyeten bunun php dökülmesi'de var ki o konuyu bizzat kendim yaparım HTML/CSS işini'de bizzat yapabiliriz, fakat yoğunluktan dolayı birine yaptırmak istiyorum ama o fiyata tek tasarım dosyası verilmez bana göre bu mevzuatın fiyatını bilmiyorum ama öyle ise gerçekten çok pahalı tek sayfaya sadece HTML/CSS verilmez bilmeyen biri hem ona verecek hemde PHP kısmına para verir yazık günahtır bana göre ayrıyeten bilginiz için teşekkürler.l
Taban fiyat uygulaması bu platformda sektörün ele ayağa düşmemesi için var.
Taban fiyat uygulamasına uymayacaksanız bu plarformda iş veremezsiniz.
Asgari ücret olmuş 8500 tl
Belirlenen tabann fiyat geçen senenin taban fiyatı.
Tek sayfada olsa bunun responsive ayarlaması ve tüm tarayıcı ve cihazlara uyumluluğu var. Yapılacak işi küçük görüp yazıktır günahtır diyorsunuz. Asıl sizin yaptığınız şey yazıktır günahtır.
Kendinizi çok mu uyanık sanıyorsunuz anlamıyorum ama bütçeniz yoksa oturun kendiniz yapın burada kimsenin hakkını yemeye hakikınız yok.
Forum kurallarını okuyun tekrar lütfen. https://www.r10.net/front-end-mimarl...kurallari.html
@Bip; ;