Öncelikle kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim. Asgari ücret zammına kadar kazancım gayet iyiydi. Yine devam etsem yine fabrikadan daha iyi kazanç elde ederim. Fakat evden çalışmanın verdiği rahatlık ve motivasyon kaybı nedeniyle sürekliliği olmuyor. Ofis tutup şirket açayım, bağkur ödeyim dersem o kazanca ulaşmam da imkansız.
Sanırım bir yandan fiziki işten çalışıp diğer yandan adsense odaklı çalışmak, yine vaktim kalırsa da hazır içerik satmak en mantıklısı.
"Yine devam etsem yine fabrikadan daha iyi kazanç elde ederim"
Hocam bence bu seviyedeyseniz, size kesinlikle fabrikada çalışmanızı önermiyorum. Motivasyon ve rahatlık konusunda malesef ben de sizin gibiyim. Bunu aşmak için şu yolları izleyin:
- Kendi sektörünüzde bir iş arayın. (Ofislerde çalışabileceğiniz)
- Sigara kullanıyorsanız, makale yazdığınız odada sigara içmeyin.
- Evdeki rahatlığınız odanın düzensizliğinden kaynaklanıyorsa, odanızı boyayın ve fresh bir hava katmaya çalışın odaya.
- Hatta bir makale sitesi açıp hazır içerikler satın ve siparişlerinizin durumuna göre farklı içerik üreticilieri kiralayıp işinizi bile büyütebilirsiniz.
- Kazandığınız para ile internet sektöründe yatırım yapın (Bir sürü seçenek var)
- Zaten belirli bir seviyeye geldiğinizde ofis açacak paraya ulaşırsınız.
Bu biraz sizi yorar ama hayatınız boyunca tecrübe kazanamayacağınız ve robot gibi bir yaşam sunan fabrika işçiliğinden daha iyi. Kendinizi sıkmazsanız zaten fabrikada veya herhangi bir yerde işçi olmaya devam edeceksiniz. Maddi yönden kendinizi geliştirebilecek bir tecrübeniz varsa, robot gibi yaşamayı tercih etmeyin.