edrmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şanlıurfa'da oto yıkama 70 tl
İstanbul'da en son 100₺ dolaylarındaydı. 2 haftadır Malatya'dayım. En son 80₺ verdim. Hemen hemen aynı sanırım... Fiyat değişmiyor ama düzgün yıkama konusu nasıl bilmiyorum... En son yıkamadan pek memnun kaldıgımı söyleyemem...
onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haftada bir yıkatmaya veririm genelde. Diyarbakır 70-90 tl arası Ankara 100 tl İstanbul Ataşehir taraflarında bir hemşerim var onada 120 tl ödüyorum
Yorum için teşekkürler Cihan hocam. Ben de genelde yıkamaya veriyordum ancak nedense artık detaylı, temiz iş yerine bitirelim de gitsin mantıgıyla yaklasıyorlar. Özellikle arabayı çalıştırma hususunda çok hassasım. Ekranda çalışmaya hazır oldugunu belirten ibare görene kadar calıstırmıyorum zira acelemiz yok... Ama kaç tane yıkamacıya gittiysem ya aracı bilinçsizce çalıştırıyor ya da duracağı esnada otomatik vitese tabiri caizse eziyet ediyor...

Fiyat bilgileri için de ayrıca teşekkürler hocam 🙏🏻

Beykozlum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En güzeli zaman sorunun yoksa kendin benzinliklerde yikamak 80 100 veriyorsun üstün körü temizliyorlar
Haklısınız... Havalar biraz soğudu ama sanırım yarın ben de bu yöntemi uzun aradan sonra deneyecegim. Hazır makinelerin de biri birini tutmuyor maalesef...