Merhaba arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve dışarıdan bir firma ile anlaşma yaptım. Firma için Bursluluk Sınavı temalı görselimi Facebook Business 'dan hem instagram için hem de facebook için reklam verdim. İlk verdiğim reklam mesaja yönlendirmeydi ve kısa zaman içerisinde reklam onaylandı,ktif hale geldi ancak daha sonra aynı reklamı ve görseli form oluşturarak yaptım. (Kişisel bilgiler telefon numarası vb. şeyleri kayıt altına almak için) yaklaşık 7-8 saattir onaylama aşamasında duruyordu. Tekrar bir kampanya daha oluşturup tekrar girdim o da aynı şekilde onaylanmada kaldı. Çözümünü bilen arkadaşlar var ise yardımcı olabilir mi lütfen çok acil yardım gerekiyor.
Sana tavsiyem değerlendirmede olan reklamları silip, yeniden hedefleme yaparak reklamı yeniden yayınlatman. Bir kere değerlendirmeye girdi mi diğerlerini de etkilyebiliyor. Ama benim düşüncem bu tabi, belki daha tecrübeli arkadaşlar farklı önerilerde bulunabilir. Bende bu şekilde durumlar olduğunda 5 saatten sonra kapatıp yeniden onaya gönderiyorum