Bazı projelerde detaylar oluyor. Kişi kabaca bahsettiği zaman vakit kaybetmemek için soruyorum bütçeniz nedir diye çünkü o projenin ederi az çok bellidir. Örneğin 500 liralık bir iş ise ve kullanıcı 100 lira bütçem var derse hiç vakit kaybetmeden diyorum , bu tür yazılımlar o fiyata olmaz, ortalama 500 liradır diye . Eğer kullanıcının bütçesi 1.000 lira ise "isterseniz böyle bir özellik de ekleyebiliriz" diye öneri sunuyorum.
Tüm detayları belli olan bir projede zaten "bütçeniz nedir, teklifiniz nedir" gibi sorular mantıklı olmaz.
Yani müşterinin bütçesi düşükse direk kafanızdaki fiyatı söylüyorsunuz ama müşterinin bütçesi daha yüksekse fazladan iş önererek adamdan fazladan ücret alıyorsunuz.
İşte tam da söylediğim şey budur.
Fiyatı karşı taraftan istemenizin nedeni fiyatı yükseltebilmek aslında.
Yazılım konusunda fiyat saat üzerinden hesaplanır.
Adama sohbetin başında saatlik ücretim 50 lira dersin.
Sonra adam istediği özellikleri anlatmaya başladığında ortalama kaç saat süreceğini söylersin.
Eğer adamın bütçesi senin kafandaki fiyattan yüksekse o bütçeden faydalanmak için fazladan özellik önermek, iş çıkarmak etik değil.
İşin başında yazılımcı basitçe fiyatını söyler, saatim 50 lira, 10 saatten kısa süren işleri almıyorum, iş 100 saat üzerine çıkarsa saatlik ücreti 40 TL yapıyorum gibi.
Sonra yapılacak sohbet işin özelliklerinin anlatılması ve bu özelliklere uygun yazılımın kaç saatte çıkacağının belirlenmesi.
Yoksa sen kafanda vereceğin parayı söyle benim beklentimden düşükse işi reddederim beklentimden yüksekse fazladan iş önerip fazladan para kazanırım mantığı ahlaki değil.