Bana mantıksız geldi iyi forumlar
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
19 da kalsa 20. ödemezse ne olacak ? paralar geri iade mi yoksa bir dahaki doğum gününe mi
Muhtemelen alternatif ürün seçeneği sunulabilir. Örneğin paranın %100'ünde tablet, %50'sinde hediye çeki vs gibi
İnsanların bu kadar dardayken x kişinin doğum günüsü için hediye parası göndereceğini sanmıyorum açıkçası
Bende çok dardayım ama hala parasını harcayacak yer arayan yüz binler olduğunu düşünüyorum
Adını hatırlayamadığım bir kart ile yapılabiliyor.
Oda şöyle işliyor 1 ürün alacağın zaman link paylaşıyorsun arkadaşın bölüşerek ödüyordu.
Herkes hediye çeki alsın aynı yerden bütçesine göre, olmaz mı?
Bütçe veya kişi eksik kaldığında nolacak?
Organizasyon masrafı yok yere alınmak istenen ürünün fiyatını arttıracak.
Ayrıca bu durumda bu iş mevduat/fon toplamaya da girebilir. O zaten apayrı bir dert olur başınıza.
Bütçe eksik kaldığında hediye çeki verilebilir.
Yasal problemlerini bilmiyorum benimki sadece bir fikir.
Ben buna benzer bir proje düşünmüştüm ismide hazırdı.
birmilyonyardim.com die
amacım şu imza toplayan siteler var ya onun gibi
fakat türkiyenin her yerinde yapılan kütüphaneden tut okuldan tut camilere kadar yada bu sma hastaları vs gibi yardım konusu açıp bütçe belirlenecek.
katılan kişi sadece 1 TL bağışlıcak, amaç 1 milyon insanı bir araya getirmek.
Örnek:
bu bir nevi uygulama gibi olcak herkes hesap bakiyesine 20 tl atacak
önüne yardım edeceği yerler gelecek bir butona basıp bağışla dediğinde hesabındaki para otomatik 1 tl düşecek.
Ve o kişinin bağışladığı ve gereken mebla toplandıgında o kişinin profilde örnek veriyorum
2 Okul 3 Kütüphane 2 Cami Yaptırdı. 1 Hayat Kurtardı gibi bilgiler olacak.
ve birmilyonyardim diyelimki kütüphane için 500.000 tl yardım toplandı o 500 bin kişin ismini büyük bir tabloya yazıp yapılan yapıya aksesuar gibi takılacak gibi bir imza bırakıcaktı.
Çokk çok güzel keşke buna benzer bir proje hayata geçmiş olsa
Papara'da ve bazı uygulamalarda bu var aslında ancak iş yapacağını düşünmüyorum, bu fikri sosyal medya uygulamaları kendi kendine yaparsa asıl ozaman tutacaktır.
O konuda size hak veriyorum hocam. Zaten sosyal medyaya entegre olmadan iş sadece basit bir hayalde kalır.