Bu kampanya global bir kampanya olduğu için acaba kaç kişi için limit var belirtmemişler veya ben bulamadım. Bu saatten sonra sınırlı sayı içerisinde olmak zor olabilir. 1000-2000 kişi rahat katılmıştır.
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bu kampanya değil ama BONK yüzünden çok kişi mağdur olabilir. Birden tüm borsalarda listelendi ve fiyat çok oynak. Ben kampanyaya katıldım ve zararsız halettim ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir. Bunun riskini bilerek yapın. Hatta daha az risk almak için şöyle tavsiyede bulunayım. Hem konu sahibi de başlığı güncelleyerek kendisi için de faydası olur.
BONK satın almak için Gate sitesi dışında bir siteden de almayı deneyin. Mesela Huobi'den alın. Konu sahibi huobi linkini eklerse iyi olur. Huobi'de şu anda en az 100$ üstü BONK işlemi yapanlar için de bir aktivite var. Ne kadar kazandırır bilmiyorum ama ordan da bir şey gelir. Aynı şekilde Bitget sitesinde de benzer yarışma var. Link olarak detayını buraya atıyorum konu sahibi bitget ref linkini de ekleyebilir.
Kampanya linki
Kısaca; Huobi veya Bitget hesabı açıp veya varsa oraya 100$ üstü yatırım yapın. BONK alın ve Bybit'e gönderin. Geldiği gibi de bozun. Sonra ister çekin ister yatırım yapın o sizin sorumluluğunuzda. En azından 2 yerde çekilişe katılırsınız.
Bonk alırken mutlaka Limit seçeneği ile alın. Piyasa ile alırsanız zarar edersiniz. Limit ile alın ve gerekirse aynı fiyata satış işlemi koyun. Bitget, Bybit vs. şu anda spot işlemlerde komisyon almıyor. Bir de mümkünse en yüksek mumda iken almayın.
Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler. Ödül havuzunu, ödül oranına bölünce 8000 kişiye ödül dağıtılması gerekiyor. Tabi şu ana kadar ne kadar katılım olduğunu tahmin etmek zor.