İklim değişikliği gerçektir. Küresel ısınma vardır. Yerlere tükürüp çöp atanlar ve denize sigara ve çöp atanları dövme harekatı ne zaman başlıyor?
Öyle insanlar var ki sanki bu dünya sırf onun için yaratılmış gibi. Arabasından çekirdek çitleyip yere atıyor, ayaklarını da direksiyonun üzerine koymuş, drill keko müziğini de açmış ergen vursan kemikleri kırılacak herif dünya onun sanıyor, onun için yaratılmış sanki. Gecenin birinde son ses saçma keko rap, çekirdekleri bitince paketini de yola atıp gidiyor.
Düşünsenize 4.5 milyar yıllık bir gezegensiniz, maksimum 80 yıllık ömrü olan bir drillci ergen sana hükümdar olduğunu sanıyor. Ahahaha Yere çekirdek atınca sistem karşıtı, çöp atınca asi, çimenlere basıp üzerinde bira içip şişesini de denize fırlatınca serseri olduğunu sanıyor. Mini mini miniiicik, atomlar var ya hani gezegen için biz o kadar bile değiliz ama sen en büyüksün tamam.
İşte bu moronlar yüzünden asla bir geleceğimiz olduğuna inanmıyorum. Umarım 50-60 yıl sonra su kıtlığı çekmeyiz ondan korkuyorum. Şu an aşırı tüketim ve bolluktan gözleri kararmış, geleceği düşünmeyen cahiller var, hunharca tüketiyorlar, kısacık yaşamlarına inanılmaz anlam biçiyorlar. Biraz da geleceği ve üretmeyi düşünsek, temiz enerjilere geçsek mesela 50 yıllık tofaşlarınızdan çıkan iğrenç egzoz dumanları yerine.