Can sıkıntısı , depresyon da diyebiliriz. şu sıralar kendinize ve sevdiklerinizle vakit geçirin. kendinizi eğlendirmeye bakın derim. Geçmiş Olsun Hocam , Allah Şafi İsmiyle Şifa Versin İnşallah. Bende Yaşadım Kötü Bi Durum.
Durduk yere olması çok canımı sıkmaya başladı. Normal bir günde su içerken gelen bir anda titreme sonrasında fenalaşma yani garip bir durum açıklayamıyorum bile. Tansiyon tavan, nabız tavan işin garibi bilincim yerinde ama vücut sanki benim değil. Aşırı bir tepki veriyor kendi kendine ve kontrolümün dışında gerçekleşiyor.
hırsızlık okudum önce tekrar tekrar okuyunca anladım.
Çocukluğunuza inmek gerekebilir ... geçmiş olsun
Bu konu için en son çare olarak psikolog ile görüşeceğim böyle olmayacak. Sağolun teşekkür ederim düşünceniz için.
psikolojik hocam. 1-2 gün elinize elektronik bir şey almayın sevdiğiniz şeylerle uğraşın güzel vakit geçirin.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Bunu mutlaka denemeye başlayacağım çünkü garip bir hal almaya başladı son 1 haftadır.
Geçmiş olsun hocam valla bilemedim ne dicemi
Bi ara bende dokunduğum hissetmiyordum sorun sinir olduğu ortaya çıktı ondan sordum
Vallahi hocam size de geçmiş olsun. Durduk yere sinir olmak veya bir şeyleri takıp sinir olmak da problem. Geçmiş olsun.
merhaba ayni sorunu yasiyoruz, uzman bir psikologa gidip bu konu hakkinda danismanizi ve destek almanizi oneririm...
En son çare olarak fikrinize istinaden danışacağım. İşin garip tarafı takıntılı biri değilim, doğru düzgün bir absürt geçmiş bir olayım da yok.
Genel olarak bugün hastanede bayağı bir vakit geçirdim. Düzeltmeyi ve yapılan işlemlere göre konuyu ara ara güncel tutacağım belki benim gibi bir durum yaşayan insan için kaynak olur.