Cihaz kullanım sürenizi merak etmedim. Faturası olmayan yurtdışı cihazını garantiye gönderip sonuç aldınız mı bunu merak ettim
Merhaba,
Evet uzun süredir kullanıyorum ve yurt dışı cihazları toplamda 3 kez servise göndermişliğim bulunuyor sınırlı garanti süresince. Herhangi bir olumsuz dönüş yaşamadım.
Merhaba,
Bilmediğiniz konularda lütfen kimseye öneride bulunmayınız. Uluslar arası garanti Apple marka ürünlerde belirli model numaralarında (Avrupa Modellerinde) 1 yıl olmak üzere geçerlidir. Fatura şartıda gürgençler fatura isterken troy faturaya gerek yok dedi. Apple Müşteri hizmetleri ise faturasının olması gerektiğini söyledi. A2890 YD 14 Pro kullanıyorum. Ayarlarda sınırlı garanti yazsa da kabul edilmiyor.
Gürgençler servisi bakmayabilir. Gürgençler Apple yetkili bayi ve servisliğini yapmaktadır.
Ürününüzü Apple müşteri hizmetlerini arayarak servise gönderebilirsiniz. Fatura şartının olmadığını benden değil Apple müşteri hizmetlerinden de kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bir önce ki mesajımı okuma şansına sahip olsaydınız eğer müşteri hizmetlerini arayarak model numarası ile geçerli olup olmadığı bilgisini alabileceğinizi de iletmiştim halbuki...
Size de tavsiyem tam okumadan bir yorum yapmayın bence