Linode Vultr Digitalocean konusunda 2 aydır pek çok hesap aldım bu konudaki arkadaştan. Hesapların bazısı 1 hafta dayandı bazısı 2 ay dayandı. Son aldığım 1 gün dayandı sunucuyu kullanmaya bile başlamamıştım. İlginçtir hesaba giriş yapılmıyor, şifre sıfırlama maili gelmiyor, kapatıldıysa eğer ki -belli degil- kapatıldıgına dair mail bile gelmemiş. Tabi arkadaşa ilettiim inceledi o da bir sebep bulamadı. Tabi hesabı aldıktan sonra tüm sorumluluk kullanıcıda artık hiç hesabı açanın suçu olmaz bu işlerde sektörde. Belki hesabı açarken bir fire verdi kullanmaya başlar baslamaz o fireden yakaladı firma sildi yine kullanıcı hatalı olur. Telafi yoktur. Hiç. Veya şifresini bilerek değiştirmediğim hesabı başka bir müşteriye de vermiş olabilir. Belki hesabın mailini değiştirip kendi kullanmaya devam ediyor şu an. Sonra bu işlemlerle ilgili tüm kanıtları mailleri sildi geçti BELKİ hesabı sahiplendi ama dur! alıcı her durumda bunları kabul etmişti zaten. Benim suçum pardon. Neyse özetle hizmet hakkında kişisel görüşümü belirttim karalama yoktur. Kullanmak isteyen arkadaşlara örnek olur. Aldığınzı hesap 1 günde de patlayabilir haberiniz olsun. Bu yüzden cloud firmasına kendim abone oldum paşa paşa sunucunun parasını ödeyip kullanıyorum kafam rahat.