Xugart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sizin dediğiniz gibi şahsi fikriniz, saygı duyarım. Ama yasalara göre babam gelecek diyip 1. derece akrabası olmayan birine kiralayamaz. Beni babam geliyor diye çıkartıyorsa babası gelip oturabilir veya kardeşi gelir oturur ama devamında 1. derece yakını olmayan birine kiralayamaz. Ayrıca sözleşmem bitmedi daha 8 yıl sözleşmem mevcut, mahvolucaz diye hakkımı aramaktan vazgeçen bir insan kesinlikle değilim. Siz mahvolacağınız bir durum gördüğünüzde dediğiniz yöntem ile ilerleyebilirsiniz. Beni 1. derece akrabam gelecek diye çıkartıp 2x, 3x gibi rakamlara kiraya vermeye çalışmasın diye süreci takip edeceğim ben bunu araştırıyorum zaten annem babam gelecek diye ihtar verip gerçekten annesini babasını yerleştirirse bir sorunumuz yok.
kardeşim bugüne kadar hiç dava açtın mı açtıysan hiç kazandın mı =) 50 tane dava açmışımdır hepsinde haklıydım sonuç hep aleyhime oldu. bizim bilmediğimiz bir dünya var emin ol. iş icraata gelince o yasalar falan kimsenin umrunda olmuyor. alıntılarsın boşa yoruyorsun kendini.