jumperr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karderdeşim sen bu kafayla ev kiralama herşeyi yanlış anlıyorsun sana söylemek istediğim süren bitene kadar süren bitsede ev bulana kadar cıkma tabi sokakta yatıcak haliniz yok o adamdan hayır gelmez demek istiyorum orda burda nereye şikayet ederim konuları yerine temiz ev sahibi bulmaya çalışın demek istedim size
Ben birşeyi yanlış anlamadım. Söylemek istediğiniz bu olabilir ama ilk mesajınızda süren bitene kadar kal falan yazmıyor. Bu işin sonu kavga ile biter ben olsam bu kavgayı yapmadan bu kavgayı etmeyeceğim bir ev sahibi bulur ve çıkarım yazıyor. Ve üstünede benim istenmediğim bir yerde zorla kalmaya çalıştığım yönünde bir ima var. Gayet doğru anladığımı düşünüyorum.

1- Ben burada para ile kalıyorum, gidip bedavaya bir yerde kalmıyorum. Bu yüzden ev sahibinin şu an beni isteyip istememesi umrumda bile değil. Hakkını ve karşılığını ödediğim bir yerde kalıyorum. Ben yasalara göre haraket ederim.
2- Bu tarz konuların sonu kavga ile bitebilir haklısınız, ben genelde o kavgayı etmeyeceğim insan aramak yerine o kavgayı etmeyi tercih ederim. Haklı olduğum sürece tabi. Buradaki kavgamda fizikselde olabilir çıktıktan sonra konunun takipçisi olup başka birine kiraya verdiğinde yargıya taşımak olabilir hangisine evrilirse evrilsin ben bu kavgayı ederim.