Bilebilir hocam, dıdısının dıdısının dıdısını bile bilip ona göre oynuyorlar kozlarını. Verdiğin belge ile senin yerine bile başvuru yapabilir. Hiç tavsiye etmiyorum mail üzerinden devam etmeni.
Hocam doğru da olabilir çünkü satış temsilcileri sattıkları kredi kartı başına komisyon kazanıyor bildiğim kadarıyla. Ama siz ne olur ne olmaz yine de göndermeyin hiçbir belge. Kredi kartı ihtiyacınız var ise şubeye başvurun.
Hocam mailde yanıt ver butonuna basın oradan giden maile bakın farklı bir şey mi yazıyor diye
Mail adresleri kolaylıkla spooflanabilir bu yüzden reply yaptığınız mail ile epostanın geldiği maile bakın ve domainin orjinal bankanın domaini ile uyuştuğundan emin olun ve şunu belirteyim yakın zamanda çoğu bankaya kredi kartı başvurusu yapmak istediğim zaman çoğu çağrı merkezi üzerinden başvuru almadı genelde beni mobil uygulamaya yönlendirdiler size tavsiyem şubeye gitmeniz
En kotu subeye gideceğim başka çare kalmadı yani emin olamıyorum adam başvuruda eksik kalan kısma dahi biliyor nasıl olabiliyor çözemedim