İlk önce bu işi deneyin küçük.yatirimlar ile öyle girin hocam cirakligini yapmadığınız hiç bir işin ustalığı patronunu yapamazsınız.
Hocam örneğin yıllar önce normal marketlerde olan çikolata örneğin 2 tl ise zincir marketlerde 1 liraydı herkes zincir. Marketlere yöneldi şimdi ise çoğu marketler zincir marketler ie neredeyse aynı fiyat hatta bazı ürünler zincir marketlerde diğerlerinden daha pahalı ama insanlar yinede zincir marketlerden alıyor ürünlerini önemli.olan kalıcı olabilmektir tamam insanlar ile uğraşmak zor lakin isimiz bu yeri gelir 1 tane psikolojik sorunu müşteriye denk gelirsin vallahi 100 müşteri ye bedeldir 😊
Bunu Marketle Kıyaslamak Doğru Olmaz Hocam Sizin Söylediginiz Konuyu Şuna Benzetiyorum Ben Aslında GMAİL Açan Arkadaşlar Var Mesela Biri SMS Onayına Düşecek Şekilde GMAİL Açıyor Diğer Arkadaş 10 15 Tane İOS Cihazla Garantili GMAİL Açıyor Ürün Aynı Ama, İkiside GMAİL Açıyor Sonuç Olarak. Şimdi Fiyatın Yüksek Olursa Kaliteli İnsanlar İle Tanışırsın Başını Agrıtacak Ölücü Kitleyle Uğraşmazsın Tabiki Sektörden Sektöre Fark Eder Bu. Adam Mesela Geliyor Konuşuyoruz Ediyoruz Fiyatın Yüksekmiş Diyor GMAİL Tarafında SS Atıyorum Mesela Hesap 29 Gündür SMS Onayına Düşmemiş Hesap. Dışarıdan Alışveriş Yaparkende Aynı Düşüncedeyim Mesela Ben Alacagım Ürün Emsallerinden Daha Yüksek Fiyatı Varsa Gider O Ürünü Alırım Çünkü Başımı Agrıtmıyacagını Bilirim O Ürünün, Müşterinın Düşünceside Bu Yönde Oluyor Aslında Seninle Ticaret Yaparken. Şimdi İşine Ne Kadar Yatırım Yaparsan Satacagın Fiyat O Kadar Yüksek Olması Lazımki Kendi Yatırımını Karşılıyabilesin. Kaliteli Hizmet Vermek İstiyorsan İşinede Yatırım Yapman Gerekiyor Hepsi Birbirini Tamamlıyor Aslında